Προσφορά 2+1 σε όλο το e-shop!

Όροι & Προϋποθέσεις

Γενικές Πληροφορίες επιχείρησης.

Ο ιστότοπος www.makadojewelry.gr ανήκει και τον διαχειρίζεται η ατομική επιχείρηση με την επωνυμία ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΑΚΑΝΤΑΣΗΣ με έδρα Μεραρχίας 7, τκ.62122, ΣΕΡΡΕΣ, Ελλάδα. Ο ΑΦΜ της επιχείρησης είναι 165375543 στη ΔΟΥ ΣΕΡΡΩΝ. Ο αριθμός ΓΕΜΗ της εταιρίας είναι 166090152000

.

Για πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνήσετε:

Τηλέφωνο: +30 2321051407

Email: sales@makadojewelry.gr

Περιγραφή Προϊόντων
Υποχρέωση αλλά και κύρια φροντίδα μας είναι οι πληροφορίες που δίνονται στην ιστοσελίδα www.makadojewelry.gr και αφορούν την ποιότητα, την ποσότητα, τα κύρια χαρακτηριστικά και τις τιμές των προϊόντων να είναι απολύτως ακριβείς.
Παρόλα αυτά στην οθόνη του υπολογιστή σας κάποια προϊόντα μπορεί να εμφανίζονται ελαφρώς διαφορετικά στο μέγεθος, χρώμα και υφή σε σχέση με την πραγματικότητα.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΚΑΡΤΑΣ
Μπορείτε να εξοφλήσετε το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με χρέωση πιστωτικής ( Visa, Mastercard, Maestro, American Express και Diners) είτε χρεωστικής είτε προπληρωμένης κάρτας εκδόσεως ανεγνωρισμένης Ελληνικής ή αλλοδαπής Τράπεζας.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ PAYPAL
Μπορείτε να εξοφλήσετε το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής στο πιο εγγυημένο περιβάλλον μεταφοράς χρημάτων.

ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις μέσω αντικαταβολής δηλαδή με την καταβολή του οφειλομένου ποσού στον εξουσιοδοτημένο προς είσπραξη, διανομέα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ κατά την παράδοση των πωληθέντων στον δηλωθέντα στην παραγγελία, τόπο παράδοσης.

Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά.

Σε περίπτωση συνολικού τιμήματος πώλησης (συμπεριλαμβανομένων εξόδων αποστολής και λοιπών επιβαρύνσεων) ποσού μεγαλυτέρου των € 100 η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ έχει τη διακριτική ευχέρεια να ζητήσει την προκαταβολή μέρους του τιμήματος για την έναρξη εκτέλεσης της πώλησης είτε με καταβολή μετρητών σε κατάστημα είτε με την χρέωση πιστωτικής κάρτας του πελάτη, σε περίπτωση δε άρνησης του πελάτη να καταβάλει το ποσό της οριζόμενης προκαταβολής, δικαιούται να απόσχει από την έναρξη εκτέλεσης των υποχρεώσεών της από την πώληση έως ότου συμμορφωθεί ο πελάτης προς την αξίωση αυτή.

Για όλες τις πωλήσεις με καταβολή του τιμήματος με αντικαταβολή, η επιβεβαίωση και αποδοχή της παραγγελίας γίνεται όπως σε όλες τις περιπτώσεις εγγράφως (ηλεκτρονική αλληλογραφία – e mail) αλλά στην περίπτωση αυτή, επιπρόσθετα γίνεται και τηλεφωνική επιβεβαίωση, απευθείας με τον πελάτη.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
Μπορείτε να εξοφλήσετε το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις στους παρακάτω αριθμούς τράπεζας:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: – GR8301104650000046501285467 ΔΙΚΑΟΥΧΟΣ: ΜΑΚΑΝΤΑΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
VIVA WALLET: – GR1270100000000998092605884 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΜΑΚΑΝΤΑΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Κατά την κατάθεση θα πρέπει ο πελάτης να καταθέσει ολόκληρο το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνίες, προσθέτοντας στην αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο του και τον αριθμό ηλεκτρονικής παραγγελίας.
Το καταθετήριο θα πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά στην διεύθυνση sales@makadojewelry.gr
διαφορετικα η εξόφληση θα εμφανιστεί εντός τριών εργασίμων ημερών από την κατάθεση και τα προϊόντα δεν θα αποσταλούν άμεσα.
Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή του αριθμού λογαριασμού και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Πολιτική αποστολών
-Ελλάδα
Κόστος μεταφορικών 3,00€ με ΦΠΑ
Χρέωση αντικαταβολής 2,00€ με ΦΠΑ
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές αξίας άνω των 50€

-Κύπρος
Κόστος μεταφορικών 8,00€ με ΦΠΑ
Για αποστολές στην Κύπρο δεν υποστηρίζεται η δυνατότητα αντικαταβολής
Δωρεάν μεταφορικά σε αγορές αξίας άνω των 80€

Χρονικό διάστημα παραγωγής του κοσμήματος σας είναι 1 εργάσιμη ημέρα και 2 επιπλέον εργάσιμες ημέρες για την αποστολή στον τόπο κατοικίας σας
Εάν για οποιαδήποτε λόγο δεν παραλάβετε την παραγγελία σας στον προκαθορισμένο χρόνο παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας

Λάβετε υπόψη ότι η παραγγελία με το κόσμημα σας δεν μπορεί να αλλάξει διεύθυνση παράδοσης από τη στιγμή που έχει παραδοθή στην μεταφορική εταιρεία για να αναλάβει την παράδοση της παραγγελίας σας.
Όλες οι παραγγελίες απαιτούν υπογραφή από τον παραλήπτη κατά την παράδοσή τους.
Σε περίπτωση που ο courier δε σας βρει στη διεύθυνση που δηλώσατε θα σας αφήσει ένα σημείωμα ειδοποίησης για να επικοινωνήσετε μαζί του και να κανονίσετε νέα ώρα παράδοσης.

Είναι ευθύνη του πελάτη να μας δώσει σωστή και πλήρη διεύθυνση παράδοσης. Εάν η διεύθυνση παράδοσης είναι διαφορετική από τη διεύθυνση χρέωσης σας, παρακαλούμε να το αναφέρετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Όταν η παραγγελία σας αποσταλεί, θα λάβετε ένα ενημερωτικό email με τις λεπτομέρειες της αποστολής. Αυτό το email θα σας ενημερώσει για το χρόνο αποστολής και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά την παραγγελία σας
Οι χρόνοι αποστολής υπολογίζονται σε εργάσιμες μέρες και δεν περιλαμβάνονται σε αυτούς αργίες και Σαββατοκύριακα.

Εάν θέλετε να αλλάξετε τη διεύθυνση παραλήπτη πριν η παραγγελία σας αποσταλεί, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσα σε 24 ώρες από την παραγγελία σας και θα αλλάξουμε τα στοιχεία αποστολής σας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε την παραγγελία σας λόγω λανθασμένου προϊόντος ή λόγω καταχώρησης λανθασμένων προσωπικών στοιχείων, παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εντός 24 ώρες.

Σε περίπτωση αποστολής της παραγγελίας σε λάθος διεύθυνση είναι ευθύνη του πελάτη να αναγράφει την σωστή διεύθυνση αποστολής κατά την διαδικασία της παραγγελίας

 

Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε μέρος ή το σύνολο της παραγγελίας σας αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας. Για να προχωρήσει στην διαδικασία της αλλαγής θα παρακαλούσαμε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας στο τηλ. 23210-51407 ή email:sales@makadojewelry.gr

Επιστροφές Προϊόντων

 • Επιστροφές προϊόντων γίνεται μόνο με σκοπό την αλλαγή ή την αντικατάσταση ελαττωματικού προϊόντος από την εταιρεία μας.
 • Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος επικοινωνήστε άμεσα με το τμήμα πωλήσεων ώστε να σας γίνει άμεση αντικατάσταση χωρίς καμιά χρέωση από μεριάς σας.
 • Οι αλλαγές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν δεν έχει φορεθεί και βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, μαζί με την απόδειξη.

*Χωρίς την απόδειξη δεν γίνονται δεκτές οι αλλαγές*

 • Αφού ελεγχθεί το προϊόν από την εταιρεία μας θα ενημερωθείτε με τηλεφωνική επικοινωνία για την αποδοχή ή μη του προϊόντος.
 • Μπορεί να γίνει αλλαγή με οποιοδήποτε προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από την αγορά του προϊόντος.
 • Η αλλαγή των προϊόντων έχει έξοδα 7€ που επιβαρύνουν τον πελάτη.
 • Το δέμα αποστέλλεται πίσω σε εμάς με την εταιρεία ACS Courier με την οποία συνεργαζόμαστε με χρέωση παραλήπτη.
 • Τα έξοδα αποστολής του δέματος με το νέο προϊόν είναι δωρεάν.
 • Επιστροφές σε σκουλαρίκια ΔΕΝ γίνονται δεκτές για λόγους υγιεινής.(Εξαιρείται η περίπτωση του ελαττωματικού προϊόντος)
 • Σε παραγγελίες κοσμημάτων από την κατηγορία Bazaar(προνομιακών τιμών – τιμές κόστους)  δεν γίνονται δεκτές επιστροφές ή αλλαγές.

Επιστροφές Χρημάτων

Επιστροφή χρημάτων δεν πραγματοποιούμε παρά μόνο εάν το κόσμημα είναι ελαττωματικό και δεν υπάρχει διαθέσιμο απόθεμα για να γίνει η αλλαγή. Στην περίπτωση αυτή θα χρειαστούμε να μας στείλετε το τραπεζικό σας λογαριασμό ώστε να γίνει η κατάθεση των χρημάτων σε 3 εργάσιμες ημέρες.

————————————————————–

In case the customer wishes to return a part or the whole purchase, the request for a refund can take place within 5 working days since the day received it. To proceed this process please contact us on the phone 23210-51407 or sent an email: sales@makadojewelry.gr

Return Policy

 • Product returns are made only for the purpose of changing or replacing a defective product by our company.
 • In the event of a defective product, contact with the sales department immediately so that it can be replaced immediately without any charge.
 • The product must be returned in the same condition as it was received, must be unused, along with all its enclosed documents and the product must necessarily be accompanied by the original purchase receipt. *Products without receipt will not be accepted*.
 • After the product is checked by our company, you will be informed by phone about the acceptance or not of the product.
 • Exchange can be with same or bigger value products.
 • The package return to us via ACS Courier our associate with customer charge.
 • Shipping cost for the new package is free.
 • Earrings will not be accepted as a return or exchange for sanitary reasons.(The case of the defective product is excluded)
 • No returns or exchanges are accepted on jewelry orders from the Bazaar category.

Money Return

We do not refund unless the jewelery is faulty and there is no stock available to make the exchange. In this case we will need you to send us your bank account so that the money can be deposited in 3 working days.